Main Content

Klein posiela odkaz fanúšikom. Cíti hlad a nemôže sa dočkat návratu

štvrtok, 6. jún 2019 09:05 | Autor: Jakub Vaverka

Ľudovít Klein
Ľudovít Klein | zdroj: Instagram

Ľudovít Klein v mladom veku podpísal kontrakt s organizáciou Oktagon. Neskôr sa ale nechal zlákať konkurenciou a pôsobil pod značnkou XFN. Teraz sa vracia. Vracia sa tam, kde mu verili už v útlom veku a je veľmi šťastný.

Ľudovít Klein, ktorému kamaráti a známi nepovedia inak ako Lajoš, sa už sobotného podujatia nevie dočkať. "Cítim hlad. Hlad po zápase. Už sa neviem dočkať," povedal pre Šport7.sk. Jeho súperom bude Wilian Lima, nepríjemný brazílsky bojovník.

"Očakávam, že bude pripravený. Je to jeho prvý zápas mimo Brazílie a počul som, že je pred podpisom zmluvy s UFC. V každom smere, ja budem na zápas pripravený lepšie," hovorí Klein. Limu sa nebojí, slovenských fanúšikov chce potešiť triumfov.

Vzhľadom na to, že je Klein v Oktagone opäť nováčikom, jeho zápas diváci neuvidia na hlavnej karte. "Čakal som to a som s tým v pohode. Aspoň to budem mať skôr za sebou a po zápase si môžem sadnúť a sledovať ostatné zápasy."

Lajoš je veľmi vďačný svojim fanúšikom. Často je označovaný za najväčší talent súčasného slovenského MMA. "Odkazujem im jedno veľké ďakujem. Cítim od nich veľkú podporu a denne od nich dostávam množstvo správ. Držia mi palce a tieto veci ma vedia nakopnúť. Beriem to ako veľkú zodpovednosť. Veria mi a ja ich nemôžem sklamať."

Konkurenčná organizácia Oktagonu - XFN, má stále značné problémy a len v uplynulých mesiacoch prišla o mená ako Vémola, Muradov či Klein. Prestup Kleina do Oktagonu sa dlho nerodil. "S Oktagonom som mal dobré vzťahy. Nerozišli sme sa v zlom. Vedel som, že mám dvere otvorené. Som veľmi rád, že som späť.