Main Content

Klopp po roztržke so Salahom: Čo povedal lodivod Liverpoolu?

piatok, 3. máj 2024 14:06 | Autor: TASR

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Tréner Jürgen Klopp v piatok uviedol, že jeho spor s Mohamedom Salahom je úplne vyriešený a dodal, že vzťah s hviezdnym útočníkom nebude natrvalo poškodený.

Kouč Liverpoolu sa dostal s egyptským futbalistom do roztržky minulý týždeň, k incidentu došlo pred nástupom 31-ročného útočníka na trávnik v sobotnom dueli Premier League proti West Hamu (2:2). Klopp a Salah sa dostali do konfrontácie pri postrannej čiare.

Keď bol Salah po zápase požiadaný, aby sa vyjadril k incidentu, egyptský reprezentant uviedol: "Ak prehovorím dnes, bude požiar. O týždeň neskôr Klopp povedal: "Nie je žiadny problém. Keby sme sa nepoznali tak dlho, neviem, ako by sme to riešili, ale poznáme sa tak dlho a rešpektujeme sa až príliš, že to naozaj nie je nič vážne." Klopp, ktorý na konci sezóny opustí Liverpool po takmer deviatich rokoch, dostal otázku, či by mal byť 31-ročný Salah súčasťou plánov nového trénera.

Salah je hráč Liverpoolu od roku 2017. "Už som povedal, aký je to hráč. Že je neuveriteľný. Ale nemyslím si, že by som o tom mal hovoriť ja. Rozhodnú o tom iní ľudia, najmä Mo."